Stenen als bondgenoot

Home
 
Back
 
Auteur: Sue Philips
ISBN : 90-6229-069-8
 
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor mensen die geinteresseerd zijn in kristallen en (half)edelstenen, maar die altijd moeite hadden om deze bijzondere stenen te gebruiken, doordat zij op een nogal grove manier verwijderd worden uit de Aarde, hebben nu een alternatief. Doormiddel van dit boekje leer je hoe je met gewone stenen en kiezels om kunt gaan. Het is eigenlijk op dezelfde beginselen gericht als bij kristal of (half)edelstenen. Maar deze stenen en kiezels hoeven niet eerst gewonnen te worden.

Je kunt ze namelijk overal vinden in parken, op het strand en misschien wel in je eigen achtertuin. Dat alleen al maakt het zo leuk om ermee te werken. Zo hebben ze vaak al een betekenis op zich. In dit boekje wordt uitgelegd hoe je stenen en kiezels kunt gebruiken ter ondersteuning bij meditaties, therapeutische processen en bij reguliere en alternatieve psychotherapie.

Er wordt verteld hoe je de polariteit van een steen kunt bepalen en welke stenen en rotsen een lange en bijzondere geschiedenis hebben, hoe je stenen kunt programmeren en er wordt verteld over stenen, religie en legenden. En nog zo veel meer..... Ga het boekje maar eens lezen en denk dan aan je eigen kindertijd, of misschien aan je (klein)kinderen die alsmaar met steentjes in de weer zijn. Want wat zij weten, gaan wij nu ook weten. Stenen zijn bondgenoten.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl