Pendelen en edelstenen

Kosmische krachten ter versterking van onze innerlijke vermogens

Home
 
Back
 
Auteur: Orpha Cochie
ISBN : 90-6458132-0
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ieder mens kan pendelen, alleen zal de aanleg bij de één sterker aanwezig zijn dan bij de ander", schrijft Orpha Cochie in Pendelen en Edelstenen. De schrijfster kwam zelf al op jonge leeftijd in in aanraking met pendelen en door de jaren heen werd pendelen haar 'tweede natuur'.

In Pendelen en Edelstenen beschrijft beschrijft Orpha Cochie haar jarenlange ervaring met pendelen in combinatie met edelstenen. Stap voor stap legt zij uit hoe men de pendel moet gebruiken. Volgens de schrijfster zijn pendelen en het gebruik van edelstenen onlosmakelijk met elkaar verbonden: om de juiste edelsteen voor iemand te kiezen, moet de energiewaarde bekend zijn - en die kan bepaald worden met de pendel.

In dit boek wordt een helder en volledig overzicht gegevenvan het gebruik en de toepassing van edelstenen en het werken met de pendel. Behalve zo'n 45 voorkomende edelstenen met hun correspondenties en eigenschappen, komen uiteenlopende aspecten aan de orde zoals: hoe de pendel juist te hanteren, het uitpendelen van bijvoorbeeld de organen, situaties of contact mogelijkheden, wat een pendel gevraagd kan worden, maar ook edelsteentherapie.

Daarmee is Pendelen en Edelstenen in feite een cursus 'praktisch pendelen' waarin alle relevante onderdelen kort en bondig worden behandeld.

 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl
 

 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl