De Taal der Kruiden
Home
 
Back
 
Auteur: Mellie Uyldert
ISBN :
90-6113-044-1
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De mens heeft zich verschanst in zijn zelfgebouwde steden en de goede aarde met ondoordringbare aarde bedekt. De natuur, voorzover zij hem geen winst kon opleveren, liet hij aan haar lot over. Gelukkig dat de kruiden geen "rancune" getoond hebben en hardnekkig haar leven hebben voortgezet in het stof van de bermen, langs de grote weg, waar mensen gaan.

Want weer staan wij op een tijdwende. Harde lessen voeren de mensenziel terug in de schoot der Almoeder. Het denken verruimt en wendt zich. Wie oren heeft voor de zachte taal, waarin Almoeder ons haar geheimen toefluistert, hij worde onbevangen als een kind en leze zo het Boek der Natuur! Dan zal men, verrijkt met de nauwkeurige kennis tengevolge van verstandelijk onderzoek en proefneming, opnieuw de krachten leren kennen boven de stoffen, wederom de samenhang schouwen, in het licht van een verhelderend bewustzijn; zich reinigen van misverstand en baatzucht, om God te dienen in samenwerking met Zijn wetten, in liefde tot Zijn ganse schepping en tot heil van allen!

Luister nu. Maar lees niet enkel dit boek in het hoekje bij de haard, ga naar buiten! Ik wil de kruiden slechts aan u voorstellen. Ze leren kennen moet u zelf!

Andere boeken van deze auteur zijn:

Astrologie 1; Kosmische samenhangen   Genees u Zelf
Astrologie 2; Aspekten Sterren mensen kruiden
Astrologie 3; Medische Astrologie     Verborgen krachten der Edelstenen
Lexicon der geneeskruiden  Wezen en krachten der Metalen
Het Zonnejaar  

     

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl