Dranken van Moeder Aarde
Natuurlijke dorstlessers, feestelijke drankjes en zelfgemaakte huismiddeltjes voor een gezonde manier van leven.

Home
 
Back
 
Auteur: Lidy Nooy-Blokzijl
ISBN : 90-10-04664-8
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
Engelse Boeken
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veel sappen zijn weliswaar in een pak of fles verkrijgbaar, maar het is natuurlijk veel leuker om ze zelf te maken. Een voordeel is bovendien dat u precies weet wat erin zit. U voegt geen conserveermiddelen, kleur of kunstmatige zoetstoffen toe en als u het helemaal goed wilt doen, neemt u onbespoten groenten en fruit.
Drankjes puur natuur leveren veel vitaminen waardoor ze in belangrijke mate tot een gezonde manier van leven bijdragen. En door het combineren van zelfgemaakte vruchte- of groentesappen stelt u de lekkerste drankjes samen die niet in de winkel te koop zijn.
In het informatieve gedeelte van "Dranken van Moeder Aarde" zijn alle manieren van sapwinning met daarbij de voor- en nadelen en de basisrecepten uitvoerig beschreven. In het praktische gedeelte zijn talloze verrassende recepten op basis van sappen puur natuur opgenomen. Bent u ooit op het idee gekomen om een groentecocktail te maken van bijvoorbeeld rodekool, peer en sinaasappel en een snufje kummel of een vruchtendrankje van duindoornbessen, honing en tonic of van bramen met hazelnoten, citroen en vanille? Maar daar blijft het niet bij. Ook recepten voor alcoholvrije bowls, opkikkertjes, limonadesiropen en milkshakes komen uitgebreid aan de orde. Aparte hoofdstukken vormen de vruchten- en kruidenazijnen en de drankjes tegen allerlei kwaaltjes.

Kortom een unieke uitgave voor liefhebbers van puur natuur in het glas

 

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl