Groot Handboek

Heksenwijsheid

Home
 
Back
 
Auteur: Thea
ISBN : 90-4380-951-9
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heksen zijn allang niet meer de slechte, oude vrouwtjes die rondvliegen op een bezem, zoals we ze kennen uit het sprookje van Hans en Grietje. Integendeel, het zijn wijze vrouwen die hun onmetelijke kennis en kracht gebruiken om anderen te helpen of te genezen. In dit boek geeft Thea, ingewijde heks en hogepriesteres, de geheimen van de heksenwijsheid prijs. Ze bespreekt hoe magie precies werkt, hoe de heksenkeuken eruit ziet en wat er zeker niet in een heksentuin mag ontbreken.

Verder legt ze uit hoe u met tal van heksenrituelen negatieve invloeden kunt weren en geluk kunt aantrekken. Om deze rituelen te doen slagen krijgt u een heleboel suggesties voor de juiste toverspreuken, magische oliën en heerlijke wieroken. Bovendien vindt u in dit boek heel wat informatie over heksenfeesten, werken met tarotkaarten en witte magie.

Kortom, dit is een boek voor iedereen die aan zijn leven een nieuwe betekenis wil geven, en met behulp van magie en rituelen in zijn eigen leven en dat van anderen wil brengen.

Andere boeken van deze auteur zijn:
Heksenfeesten

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl