De zweefmolen
Wegwijs in de jungle van alternatiev behandelingen

Home
 
Back
 
Auteur: Susan Smit
ISBN : 978-90-499-5035-4
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er is een wildgroei aan alternatieve therapieën, met ingewikkeld klinkende namen en raadselachtige afkortingen, ter verhoging van ons welzijn. Hoe langer je zoekt naar een geschikte therapie, hoe meer je vertrikt raakt in het enorme aanbod. Bovendien maakt het wollige jargon meestal ook niet bepaald duidelijk wat je kunt verwachten. Waar moet je beginnen? Wat is voor jou geschikt? Wat mag zoiets kosten? En waar kun je terecht als je niet tevreden bent?

Susan at geestverruimende paddestoelen, deed een tantrische sekscursus, probeerde in lotushouding in een zentoestand te geraken, overwon haar weerzin tegen opdrachten als 'teken je essentie', werd ingestraald met gekleurd licht, gemasseerd met klanken en geprikt met naalden. Ghostbusters zuiverden haar huis van ongewenste energieën en via allerhande mediums konden haar overleden grootmoeder, een non uit een vorige leven en haar kat Karel eindelijk hun zegje doen. Respectievelijk: 'pas op je rug', 'koop een roze kaars' en 'blijf nou eens rustig zitten als ik lekker op je schoot lig'. Het leven is wonderlijk, wat u zegt.

"De zweefmolen" valt als een bundel te lezen, maar is ook als naslagwerk te gebruiken bij het zoeken naar een geschikte behandeling. Naast de ervaringen van Susan bevat het uitgangspunten en achtergronden van meer dan veertig behandelingen en contactinformatie van aanbieders, stichtingen en overkoepelende organisaties in het hele land.

Andere titels van deze auteur zijn:

Heks De stad en de sterren
Wijze Vrouwen    


 
2006-2007   © Magischeboeken.nl