De Twaalf Wilde Zwanen

Een reis naar de sferen van spiritualiteit en magie

Home
 
Back
 
Auteur: Starhawk en Hilary Valentine
ISBN : 90-325-0831-8
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Twaalf Wilde Zwanen is een bronnenboek voor Paganisten, covens kringen en leraren, waarin materiaal is samengebracht dat in de afgelopen twintig jaar door vele mensen binnen de reclaimingtraditie is ontwikkeld.

Het boek is opgezet volgens de structuur van een Heksenkamp, een opleidingsweek in Reclaiming. Basisthema is het sprookje van 'De Twaalf Wilde Zwanen', dat hiervoor in zeven stukken wordt verdeeld. Elk onderdeel is een stap van een inwijdingsreis en voor elke stap biedt het boek drie paden: Het Elementen Pad - voor fundamentele magische oefeningen, Het Innerlijk Pad - voor innerlijk werk aan persoonlijke heling, en Het Uiterlijk Pad - voor het helen en veranderen van de wereld. De lezer kan het boek hoofdstuk voor hoofdstuk doorwerken, hij kan een bepaald pad kiezen of hij kan simpelweg gebruik maken van de geboden oefeningen en meditaties.

Beginnende heksen of covens kunnen dit boek gebruiken als gids op een persoonlijke of groepsinwijdingsreis. Echter, ook voor gevorderde beoefenaars van de Hekserij zal De Twaalf Wilde Zwanen een bron van inspiratie en vernieuwing zijn.

 


 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl