Handlezen Jij & Romantiek
Je hand is de spiegel van je liefdesleven

Home
 
Back
 
Auteur: Magda van Dijk- Rijneke
ISBN : 9789038917672
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
Engelse Boeken
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze tastzin is van essentieel belang voor de totstandkoming van onze liefdesrelatie. Als een kind strek je je handen uit en reik je naar je liefste om de warmte en liefde van haar of hem te voelen en te vinden. Je liefste aanraken en door je liefste aangeraakt worden legt de basis voor de
verdere relatie. Je handen hebben dan ook tijdens het liefdesspel een belangrijke
functie. Je handen drukken je emotie uit en zij geven je de mogelijkheid om je diepste gevoelens aan je liefste duidelijk te maken.
Gevoelig en beweeglijk als ze zijn kun je er bijna net zo duidelijk iets mee vertellen als met je mond. Niet alleen door het aanraken verraadt de hand veel over jezelf maar ook de vorm, de huid, de bergen en de lijnen
onthullen hoe gevoelig, sensitief en romantisch je bent. Aan de Venusberg kun je zien hoe teder en hartstochtelijk je bent. De Hartlijn vertelt op welke manier jij je liefde uit en de Levenslijn hoe dynamisch je liefdesleven is. De handen onthullen de kwaliteit van je liefdesleven, zij laten zien over welke gevoelens je beschikt, welke neigingen en geaardheid je hebt maar ook verraden ze je remmingen en angsten. De vorm van de hand laat duidelijk zien wat voor type minnaar je bent. Dit boek geeft je de mogelijkheid om je verlangens naar liefde en seksualiteit beter te leren kennen, maar ook hoe je met je liefste omgaat. Het geeft je inzicht en begrip voor je gedrag, behoeftes en motivaties maar bovenal in het vermogen om lief te hebben.

Over Magda van Dijk-Rijneke:
Magda van Dijk- Rijneke wordt gezien als een expert op het gebied van de Handleeskunde. Ze heeft een praktijk en draagt haar kennis uit via haar "School der Universele handleeskunde'. Duizenden handen heeft ze geanalyseerd en is daarom een graag geziene gast in radio- en televisieprogramma's. Ook geeft ze regelmatig interviews aan kranten en tijdschriften. Daarnaast neemt ze deel aan paranormale seminars en publiceert ze artikelen over Handleeskunde.


 
2006-2007   © Magischeboeken.nl