Aspecten van het pendelen
Home
 
Back
 
Auteur: Rudolf Mlaker
ISBN : 90-202-4628-3
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pendel- en wichelroedekunde (radiësthesie) houdt zich bezig met het verkrijgen van informatie die de pendel of wichelroede ons kan verstrekken. De pendel is gebleken een waardevol hulpmiddel te zijn om in contact te komen met het eigen onderbewustzijn. Serieuze vragen over vitale zaken kunnen zo bijvoorbeeld beantwoord worden. Te denken valt daarbij aan 'Is dit voorgeschreven medicijn goed voor mij en zo ja in welke dosering?', aan het beoordelen van relaties met andere mensen, het geven van adviezen in bepaalde situaties en het onszelf attent maken op in ons aanwezige, sluimerende krachten.

De schrijver is jaren geleden begonnen met het samenvatten van ontdekkingen en resultaten van pendelwetenschappelijk onderzoek. Vervolgens ging hij de 'innerlijke mens' en de daarmee in werking tredende, zuiver geestelijke stralingen met de pendel vastleggen.
Dit boek is de schriftelijke weergave van zijn bevindingen. Het bestaat uit twee delen: het eerste gaat over 'het rijk van de innerlijke mens', dat volgens de schrijver te weinig aandacht krijgt. Het tweede deel wordt gevormd door 'een keur van pendelvondsten' en door pendelen verkregen inzichten.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl