Maan astrologie

De toegang tot meer liefde en betere relaties

Home
 
Back
 
Auteur: Michael Geary
ISBN : 90-4381334-6
 
Onderwerpen:
 

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
 
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De meeste mensen kennen hun eigen zonneteken of dat van een vriend of geliefde wel. In de astrologie is het beschrijven van een persoon aan de hand van het zonneteken echter beperkt. Voor een dieper en breder inzicht in de persoonlijkheid is de maan essentieel, vooral als het om intieme relaties gaat. In dit boek komt u alles te weten over de maanastrologie uit het oude India en de invloed van de maan in de verschillende sterrenbeelden.

Het zal u helpen om uw eigen emotionele aard te begrijpen en legt uit hoe twee mensen op elkaar reageren en zo energie en dynamiekin hun relatie brengen. Gebruik de eenvoudige tabellen in dit boek om uw maanteken te bepalen en ontdek welke geheimen uw persoonlijkheid heeft hoe, uw ideale geliefde eruitziet en waarom partners elkaar nodig hebben. Met praktische tips en adviezen wordt u zo op weg geholpen om meer uit een bestaande of potentiële liefde te halen.

Michael Geary heeft 25 jaar lang de astrologie bestudeerd en heeft wereldwijd duizenden mensen geholpen.In 1997 richtte hij een bedrijf op om de geheimen van astrologie voor iedereen toegankelijk te maken. Michael is een gerespecteerd astrologisch consulant, columnist voor een bekende Britse krant en heeft een eigen radio programma.

 

 
2006-2007   © Magischeboeken.nl