Over Magische Boeken
Home
 
Onderwerpen:

Agenda 

Astrologie
Auteurs
Divinatie
Dromen
Elfen
Engelen
Godinnen
Heksen
Kookboeken
Kruiden
De Maan
Magie
Mandala's
Meditatie
Mythologie
Sjamanisme
Stenen
Symbolen
Tarot
Wierook
 
Engelse Boeken
Startpagina's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magische Boeken is ontstaan doordat er heel veel boeken over heksen, hekserij, wicca en magie te verkrijgen zijn. Echter ze zijn vaak moeilijk te vinden, als je al überhaupt weet dat ze er zijn. Menig boekhandel en ook bibliotheek weet vaak niet goed onder welke categorie, welk boek behoort te staan. Hoe vaak ik niet boeken op geheel andere plekken heb gevonden als waar zij behoorden te staan is werkelijk ontelbaar.

Het idee was om een informatieve website te starten, waar je al dit soort boeken kon vinden en ook alle relevante informatie die je op je magische zoektocht nodig zou kunnen hebben. Het moest een site worden die niet alleen boeken over heksen, hekserij, wicca en magie behandelde. Maar ook alle onderwerpen die hiermee te maken hebben, zoals astrologie, edelstenen, elfen, wierook, tarot, sjamanisme en nog veel meer om op te noemen.

Juli 2006 was het dan eindelijk zo ver, de website zag eindelijk het daglicht. Na maanden uitproberen en sleutelen, ging Magische Boeken.nl het net op. In het begin wisten alleen een handje vol mensen de weg naar mijn site, maar al gauw kreeg ik meer bezoekers en ook heel leuke reacties. Dank jullie wel.
Om jullie nog meer van dienst te kunnen zijn heb ik toen de pagina auteurs gemaakt. Met alle links naar website's van de auteurs die al deze leerzame, leuke en goede boeken schrijven. Toen ik eenmaal de smaak te pakken kreeg, vond ik er zoveel, dat je zeker niet in een middag klaar bent om ze allemaal te bezoeken. Kijk zelf maar eens bij Auteurs
Ik vermoed dan ook weleens dat menigeen speciaal voor deze pagina zo af en toe langs komt surfen.

Dat bracht mij op het idee om ook een leuke Agenda, te gaan aanleggen. Want iedereen die in magie is geïnteresseerd of op elke andere manier iets van het esoterische af wil weten, wil natuurlijk ook wel op de hoogte worden gehouden van leuke en speciale evenementen. Op dit moment is dat nog gewoon kosteloos.

Echter op dit moment gaat het zo fantastisch dat ik besloten heb, dat het tijd werd om een aantal dingen te veranderen en anders te gaan aanpakken. Maar dit zullen jullie stukje bij beetje wel zien. Tips, ideeën en suggesties zijn altijd welkom. Want deze site is er voor jullie tenslotte.

Wat ook gaat veranderen in de nabije toekomst is dat ik voor elke vermelding in de agenda een bedrag ga vragen. Wil ik jullie een totaal aanbod geven, en jullie op de hoogte houden van de nieuwste boeken, dan moet ik dat echt gaan doen. Aangezien alle boeken die je nu op de site vindt allemaal van mijzelf zijn, en mijn budget (helaas maar waar) niet onbeperkt is.
Hoe dit allemaal gaat verlopen wordt natuurlijk te zijner tijd bekend gemaakt. Wil je nu als auteur en/of uitgever hier boeken zien staan of melden dat er ergens in het land een signeersessie wordt gegeven neem dan contact met mij op. Dit zelfde geldt uiteraard ook voor iedereen die een speciaal evenement, cursus, jaarfeest of andere leuke dingen wil melden voor op de agenda.

Ik wens jullie vanaf dit plekje veel wijsheid en leesplezier

Liefs en Blessed Be

Sylvia

Psstt, wil je als auteur toch liever niet dat jouw boek hier vermeld wordt, omdat je vindt dat dit misschien jouw auteursrecht beschaamt, neem dan alsjeblieft even contact met mij op. Dan zorg ik dat jouw boek(en) eraf gehaald worden.

2006-2007   © Magischeboeken.nl